Tenis

Halep - Șarapova // Mașa a căzut în genunchi și a izbucnit în lacrimi, după victoria cu Simona: "Îmi făceam unghiile când am aflat că am picat cu Halep. Am intrat repede pe Youtube"

FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 august 2017

Maria Șarapova a fost extrem de emoționată la finalul meciului câștigat în fața Simonei Halep, în primul tur al turneului de la US Open, scor 6-4, 4-6, 6-3.

Imediat după ultima minge, rusoaica a s-a prăbușit în genunchi și a izbucnit în lacrimi, pe care nu și le-a putut stăpâni nici la interviul de pe teren. 

"Uneori te întrebi pentru ce faci atâtea eforturi, iar emoţiile şi seri ca acestea justifică totul. Am fost foarte nerăbdătoare, abia aşteptam să joc.

Din secunda în care am aflat că voi juca împotriva Simonei, îmi făceam unghiile în acel moment, mi-am luat telefonul şi m-am uitat pe Youtube la meciurile noastre. M-am simţit foarte bine în joc, mi-am ştiut planul. Dar una este să ştii ce ai de făcut şi alta să faci lucrurile.

Nu am fost prea mult pe teren în ultimele săptămâni. Faptul că am reuşit să revin, să joc astfel, să înving numărul 2 mondial în primul tur la US Open este extraordinar", a spus Șarapova după meci. 

Simona Halep părăsește US Open în primul tur după o înfrângere pe muchie de cuțit cu Maria Șarapova, la capătul unui meci de aproape trei ore

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.