Tenis

Halep - Șarapova // Rusoaica, acuzată că a jucat murdar cu Halep! » Replici dure: "Trebuie schimbat regulamentul"

FOTO:REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 august 2017

Americanul Brad Gilbert, unul dintre cei mai importanți antrenori de tenis din istorie, propune schimbarea unui regulament din tenis după o întâmplare petrecută în timpul partidei dintre Halep și Șarapova, 4-6, 6-4, 3-6, din primul tur al turneului de la US Open.

Imediat după pierderea setului secund, Șarapova și-a luat o pauză de vestiar, unde a petrecut aproape 10 minute, scoțând-o pe Halep din ritm chiar în momentul în care românca traversa un moment pozitiv.

În opinia antrenorului american, jucătorii și jucătoarele nu ar trebui să stea mai mult de cinci minute în pauzele de vestiar.

"Cu siguranță nu-mi place această regulă. Ar trebui să aibă voie maximum cinci minute, iar apoi, dacă nu se întorc, să fie penalizate cu câte un punct la fiecare 30 de secunde", a scris Brad Gilbert pe Twitter.

Publicația americană Fox Sports a tratat pe larg subiectul, publicând și reacțiile cititorilor de pe twitter, care au criticat vehement atitudinea rusoaicei:

Halep a comentat și ea la conferința de presă gestul Șarapovei. "Așa face mereu ea, m-am obișnuit! Când joc împotriva ei, face acest lucru mereu. Nici nu m-am mai gândit la asta. Este stilul ei și nu vreau să comentez mai mult", a mărturisit românca.

Simona Halep părăsește US Open în primul tur după o înfrângere pe muchie de cuțit cu Maria Șarapova, la capătul unui meci de aproape trei ore

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.