Liga 3

FOTO/FACSIMIL Non-grata în Craiova! Echipa lui Mititelu, război și cu actualul edil al Băniei: "S-a dovedit că abuzurile continuă la adresa U Craiova"

foto: facebook/Compania Nationala de Investitii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 august 2017

Adrian Mititelu se războiește acum și cu actualul edil al Craiovei, Mihai Genoiu, după ce echipa lui din Liga a 4-a, FC U Craiova, nu a primit acceptul de a juca nici pe Extensiv și nici pe noul "Ion Oblemenco". 

Astfel, deși jucătorii lui CSU Craiova au primit dreptul de a se antrena în baza din Lunca Jiului, au avut voie să joace în trecut pe Extensiv chiar și în Liga 1, deși arena nu întrunea toate condițiile prevăzute în regulament, și au exclusivitate asupra noului stadion, pe care l-au și vizitat marți, FC U Craiova continuă să fie indezirabilă în oraș și în vremea noului primar Mihail Genoiu.

Astfel, se continuă tradiția războaielor duse de Mititelu cu primarii PSD ai orașului Craiova, după precedentele Antonie Solomon și Liga Olguța Vasilescu. 

Concret, finanțatorul lui FC U Craiova îl acuză pe Genoiu că nu-i permite echipei sale să se antreneze pe terenurile de antrenament de la Lunca Jiului și să dispute meciurile pe stadionul Extensiv.

Mititelu a trimis două solicitări Primăriei, prin care cerea să fie lăsat pe Extensiv, să folosească Lunca Jiului și să joace ulterior pe noul "Ion Oblemenco". Municipalitatea l-a pus însă în stand-by pe finanțator. Iată răspunsurile primite de Mititelu în facsimil: 

"S-a confirmat faptul că abuzurile la adresa U Craiova continuă și sub mandatul domnului primar Genoiu! Ne-a fost refuzat accesul atât pe terenurile de antrenament de la Lunca Jiului cât și pe Extensiv!

Cu toate astea, mergem înainte în așteptarea unor vremuri mai bune! Există un Dumnezeu și într-o zi se va face dreptate", scris Mititelu luni, pe pagina sa de facebook.

În sezonul recent început al Ligii 4 Dolj, FC U Craiova și-a disputat meciurile pe micuța arenă "Aripile", de lângă aeroport, stadion ce s-a dovedit a fi neîncăpător la ambele partide de acasă. FC U a fost încurajată de peste 1000 de oameni la meciurile cu Dunărea Calafat (4-0) și Ajax Dobrotești (8-0). 

După 3 runde, FC U este lider în serie, cu maximum de puncte. 

Vezi și: VIDEO+FOTO S-a aprins nocturna pe noul "Ion Oblemenco"! » Când va avea loc inaugurarea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.