Liga 1

VIDEO+FOTO S-a aprins nocturna pe noul "Ion Oblemenco"! » Când va avea loc inaugurarea

+5 Foto
Foto: Compania Națională de Investiții

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 August 2017

Noul stadion "Ion Oblemenco" a fost finalizat în totalitate după 2 ani de la începutul construcției, iar aseară s-au făcut primele teste cu nocturna. 

Dacă antrenorul Devis Mangia susține că ar vrea să inaugureze arena cu Napoli, președintele Marcel Popescu l-a mai domolit și spune că sunt șanse foarte mari ca primul meci să se joace chiar împotriva echipei secunde a lui CSU Craiova, spre sfârșit lui octombrie. 

"E foarte frumos. Sperăm să jucăm cât mai devreme aici. Este un stadion fantastic. Îmi place, e pe gustul meu, mie mi-ar plăcea să jucăm un meci amical cu Napoli aici", a declarat Mangia.

"Cred că îl inaugurăm pe 25 octombrie, în Cupa României. Dacă nu, vom vedea cum îl inaugurăm. N-ar fi exclus să-l inaugurăm noi, prima echipă, cu echipa a doua a clubului", a adăugat Marcel Popescu, conform Fanatik.

Jucătorii lui CS U au luat și ei primul contact cu arena unde vor juca meciurile de acasă și s-au arătat extrem de mulțumiți de noua bijuterie a Olteniei.

Între timp, cealaltă echipă a Craiovei, FC U, din Liga a 4-a, nu a primit acceptul din partea primăriei de a folosi noua arenă. DETALII AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.