Tenis

Încă o victorie fabuloasă pentru românce! Monica Niculescu a eliminat o finalistă la US Open!

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 august 2017

Amânat marți din cauza ploii, meciul dintre Monica Niculescu (57 WTA) și Kristina Mladenovici (Franța, 13 WTA) s-a reluat azi de la 1-1 în setul secund, iar românca s-a impus în două seturi, 6-3, 6-2. 

De la reluarea partidei în setul secund, Monica a mai pierdut un singur game și s-a impus în fața capului de serie numărul 14 după două ore de joc. Victoria este una foarte impresionantă, în condițiile în care Mladenovici este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit. Franțuzoaica în vârstă de 24 de ani a jucat finala la US Open 2016 în proba de dublu, dar a pierdut-o.

În turul al doilea, Monica Niculescu ar putea juca împotriva unei alte românce, în cazul în care Ana Bogdan se va impune în duelul cu Taylor Townsend, meciul fiind în desfășurare pe Eurosport 1.

Sorana, victorie clară în primul tur

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea de la US Open, după victoria obținută marți în fața lui Lesley Kerkhove (Olanda, 171 WTA), 6-1, 6-3.

Românca a avut nevoie de doar o oră și 15 minute pentru a obține victoria într-un meci în care nu a pierdut niciun game pe propriul serviciu.

În runda următoare, Cîrstea va juca împotriva Jelenei Ostapenko, cea care a învins-o pe Simona Halep în finala de la Roland Garros. Duelul dintre Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko va avea loc joi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.