Liga 3

S-a stabilit când are loc prima licitație pentru palmaresul Rapidului » Cât valorează brandul + cine și-a manifestat interesul pentru cumpărare

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 August 2017

Mihai Florea, lichidatorul Rapidului, a oferit noi detalii despre licitația care va avea loc pentru preluarea palmaresului clubului vișiniu. 

"Sunt niște proceduri care trebuie parcurse, să stabilim prețul de pornire și regulamentul de vânzare. La începutul lunii octombrie, pe 5 sau 6, vom avea prima licitație. 406.800 de euro e prețul de piață al mărcilor și al celor 23 de trofee.

Până acum, doar Primăria Sectorului 1, prin intermediul Academiei Rapid, s-a arătat interesată de preluare. S-a mai arătat interesată o singură persoană, doar la nivel declarativ: un avocat care a declarat că reprezintă oameni de afaceri străini", a spus Mihai Florea, la TV Digi Sport.

Primăria Sectorului 1 va investi la Academia Rapid, în Liga 4. Susținută de fostele glorii Pancu, Daniel Niculae, Constantin Schumacher și Burcă, echipa are ca obiectiv promovarea imediată în Liga 3. Primăria promite că va cumpăra palmaresul echipei și că acestă formație va deveni continuatoarea de drept a echipei născute în 1923.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.