Liga 1

EXCLUSIV Lovitură importantă reușită de Dinamo! Răsturnare de situație: a luat un atacant din Liga 1 care semnase cu o rivală

Articol de Victor Vrînceanu  —  miercuri, 30 august 2017

Deturnat în luna iunie de CFR, Jeremy Bokila, 28 de ani, e acum aproape de a semna totuși cu Dinamo!

Congolezul a fost obiectul unui transfer foarte controversat în această vară. După ce a fost la un pas de a semna cu Dinamo, atacantul trecut și pe la Petrolul a semnat până la urmă cu CFR Cluj, fiind deturnat în ultima clipă.

Jucătorul nu s-a adaptat la Cluj, unde a avut evoluții slabe, mult sub așteptările lui Dan Petrescu. Ardelenii sunt gata să renunțe la serviciile sale fără a avea pretenții, doar pentru a scăpa de salariul de 15.000 de euro.

Pe fir a intrat imediat Dinamo, care s-a înțeles imediat cu atacantul. Jucătorul a purtat și o discuție cu antrenorul Cosmin Contra, care l-a iertat că s-a dus la Cluj, uitând de înțelegerea pe care o avuseseră inițial.

Cel mai probabil, cele două părți vor semna mâine contractul, iar jucătorul va participa la antrenamentele conduse de Cosmin Contra.

200.000 €este cota lui Jeremy Bokila pe transfermarkt. Este al doilea jucător ajuns la Dinamo de la CFR, după Nascimento 

Jeremy Bokila a pierdut concurența de la CFR Cluj cu Urko Vera, Billel Omrani și Ibrahima Balde. Cei trei traversează momente foarte bune, iar Bokila este într-o pasă foarte proastă, în 5 meciuri adunând 179 de minute, fără să marcheze vreun gol. 

S-A FOLOSIT DE DINAMO! 

În luna iunie, Bokila s-a folosit de Dinamo în negocierile cu CFR Cluj. Deși Contra discutase cu fotbalistul, impresarul l-a direcționat pe Bokila către CFR datorită ofertei mai bune a clujenilor. Bokila și impresarul său au contactat Dinamo, FCSB, Astra, CS U Craiova și CFR Cluj pentru a licita un transfer al fotbalistului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.