Box

Motivul pentru care Mayweather a purtat mască la intrarea în ring, înainte de meciul cu McGregor + Suspendare de două luni pentru irlandez

Foto: Twitter/@jtylerconway

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 august 2017

Antrenorul de box Angelo Reyes a dezvăluit că masca de schi purtată de Floyd Mayweather înaintea meciului cu Conor McGregor a fost un omagiu pentru filmul "Dead Presidents".

În momentul în care a pătruns în ring pentru meciul cu Conor McGregor, Mayweather a avut pe față o mască de schi, prin care a dorit să sublinieze și ușurința cu care considera că-l poate învinge pe luptătorul irlandez de MMA.

"Pentru noi, cei din cultura boxului, a fost cumva amuzant, pentru că Floyd Mayweather a adus un tribut filmului «Dead Presidents». Practic a dorit să spună că lupta a fost o tâlhărie.

În sensul în care Conor chiar a crezut că îl poate bate pe Floyd Mayweather și tot ce s-a întâmplat a fost să fie păcălit. De aceea și-a pus masca pe față", a povestit Angelo Reyes în timpul podcastului Fight Society.

Suspendare de două luni pentru McGregor

După înfrângerea prin KO tehnic, McGregor a primit o suspendare medicală de două luni, până pe 11 octombrie. Aceasta este o procedură standard în sporturile de contact. McGregor a fost la primul meci de box din carieră și a primit laude pentru modul în care a luptat, deși a pierdut în runda a zecea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.