CM 2018

Selecționerul danezilor îl ironizează pe Daum: ”Nu poți să ieși pe teren gândindu-te că vei pierde!”

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 31 august 2017

La conferința de presă, un jurnalist polonez de la Przegląd Sportowy l-a provocat pe selecționerul vikingilor, Åge Hareide. "Înaintea partidei noastre cu România, Christoph Daum ne-a mărturisit că și un egal la Varșovia ar fi un miracol pentru echipa sa. Așteptați la fel meciul cu noi?".

Norvegianul, 63 de ani, a răspuns malițios la adresa lui Daum: "Nu poți să ieși pe teren gândindu-te că vei pierde! Noi credem întotdeauna că putem învinge. Pe oricine.

Știu că Polonia e cea mai bună din grupă, dar și noi avem formație puternică. Mai ales pe teren propriu. Am pierdut în tur, însă acum nu vom fi mulțumiți nici cu o remiză. Trebuie să batem".

Hareide are o singură durere de cap: Lewandowski. "Când vine meciul împotriva lui, orice antrenor își face un plan ca să-l blocheze. Apoi, Lewandowski joacă și înscrie, indiferent la toată pregătirea defensivă a adversarilor. Are calități extraordinare". 

"Lewandowski marchează peste tot. Bundesliga, Liga Campionilor și la echipa națională. E sigur cel mai valoros atacant european"
Åge Hareide, selecționer Danemarca

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.