Campionate

Liverpool și-a dat acordul pentru transferul lui Coutinho la Barcelona » Care este problema majoră pentru catalani în mutarea verii

foto: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond Füstös  —  vineri, 01 septembrie 2017

Dorit insistent de Barcelona în această vară, Philippe Coutinho, 25 de ani, ar putea ajunge în curtea catalanilor abia din sezonul viitor, anunță publicația spaniolă Sport.

Deși Jürgen Klopp a insistat asupra faptului că playmaker-ul brazilian nu este de vânzare, se pare că patronatul "cormoranilor" s-a răzgândit și este decis să-l cedeze pe Coutinho sub comanda lui Ernesto Valverde.

Conducerea Barcelonei forțează mutarea astăzi, în ultima zi de mercato din Spania, însă oficialii lui Liverpool sunt hotărâți să-l păstreze pe mijlocașul ofensiv cel puțin până la finalul acestui sezon.

42 de goluri  în 182 de meciuri a reușit Philippe Coutinho în cele 5 sezoane petrecute la Liverpool

Conform presei britanice, Liverpool se gândește la o mișcare similară cu cea a lui Naby Keita, 22 de ani, mijlocașul central din Guinea fiind cumpărat de la RB Leipzig cu un sezon avans. 48.000.000 £ a fost clauza de reziliere pentru fostul jucător al austriecilor de la Red Bull Salzburg.

118.000.000 £este ultima ofertă a Barcelonei pentru Philippe Coutinho, care a reușit, ieri, un gol în victoria Braziliei contra Ecuadorului, scor 2-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.