Nationala

România - Armenia 1-0 // Reacția lui Daum după ce fanii tricolori i-au cerut demisia: "Ăsta e singurul lucru pe care îl cer" » Cum caracterizează prestația cu Armenia

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 September 2017

Selecționerul Christoph Daum a fost contestat de suporterii echipei naționale la finalul meciului cu Armenia, câștigat cu 1-0 și le transmite fanilor să susțină jucătorii, indiferent de opinia pe care o au față de el.

Chiar și după ce Alex Maxim a marcat golul victoriei, în minutele de prelungire al meciului, suporterii au scandat "demisia" din tribune.

"Nu știu ce a scandat tribuna, dar fanii au dreptul de a-mi cere demisia. Singurul lucru pe care îl cer fanilor este să încurajeze echipa. Dacă sunt împotriva mea fanii, pot rezista presiunii", a spus Daum la finalul partidei, la TVR.

Selecționerul a lăudat atitudinea jucătorilor la meciul cu Armenia, deși recunoaște că sunt lucruri care trebuie îmbunătățite în jocul României. 

"Meciul cu Armenia a fost foarte greu, chiar dacă am avut multe ocazii și posesie cu 20% mai mare, să marchezi este ceea ce face diferența. E bine că echipa nu a cedat. Atât timp cât ai ocazii, crezi că poți marca și caștiga până în ultima secundă.

Nu vreau să vorbesc despre șansele noastre, vreau să vorbesc despre proiectul de a crea o nouă echipă. Vrem să ne păstrăm șansele matematice, trebuie să felicit băieții pentru cum s-au luptat și este un semn bun, că suntem în creștere. Sunt lucruri pe care le putem face mai bine", a adăugat Daum.

  • România acumulează 9 puncte și rămâne pe locul patru, la patru puncte de Danemarca și Muntenegru;
  • Următorul meci: Muntenegru - România se joacă pe 4 septembrie. Ambele partide încep la ora 21:45. 

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.