Liga 1

Amenințări după ultimele evenimente în Liga 1! Scandările xenofobe sunt principalul motiv: "Îi reclamăm la FRF"

Articol de Iulia Iordache  —  Saturday, 02 September 2017

Primarul din Sf. Gheorghe, Antal Arpad, a vorbit ieri despre scandările xenofobe ale galeriilor lui Dinamo și Poli Iași din ultimele două deplasări ale celor de la Sepsi.

"Sunt niște reacții care ar trebui să dispară de pe terenurile de fotbal. Probabil existența echipei noastre în prima ligă a început a scoate aceste reacții. Dacă și autoritățile vor fi de partea noastră, cred că vom reuși să scăpăm de această ură de pe stadioane", a spus Arpad pentru weradio.ro.

Singura variantă pentru a scăpa de aceste scandări împotriva echipei din Sf. Gheorghe pare a fi reclamarea galeriilor la FRF, lucru care poate duce chiar la pierderea meciului la "masa verde".

"Sper să dispară aceste lucruri, dacă și Federația și alții vor veni cu sancțiuni. În mod normal, dacă ne uităm la regulamente, la meciul cu Dinamo arbitrul trebuia să oprească jocul, să fie anunțați suporterii că până nu încetează nu se reia meciul.

Încă nu a ajuns fotbalul din România la acest nivel. Nu-mi doresc așa ceva, dar dacă o echipă pierde la "masa verde" cu 3-0 din cauza scandărilor suporterilor, după aceea fanii se vor gândi de două ori dacă să mai scandeze sau nu lucruri xenofobe", a declarat edilul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.