Nationala

Asaltați de contestatari, "tricolorii" se apără: "Aceiași jucători au dus naționala între primele 10 ale lumii"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 septembrie 2017

Cosmin Moți, fundașul echipei naționale a României, a încercat să găsească o posibilă explicație pentru jocul slab al naționalei din actuala campanie de calificare pentru CM 2018. Fostul dinamovist nu crede că lipsa de valoare a jucătorilor a cauzat rezultatele negative din preliminarii. 

"E foarte greu să nu existe presiune. Suntem conștienți că nu jucăm la nivelul la care am putea juca. Totuși, nu e vorba de lipsă de valoare. Aceiași jucători au dus echipa între primele 10 ale lumii. Avem fotbaliști valoroși, care jaocă în campionate puternice ale Europei

Suntem conștienți că puteam face mai mult în această campanie, au fost mai mulți factori. Trebuie construit ceva de viitor la națională", a spus Moți.

După reacția oferită în exclusivitate pentru GSP.RO, fundașul a comentat încă o dată incidentul de la final, când s-a contrat cu un fan al naționalei de la Tribuna I. 

"Persoana respectivă a avut ceva cu toți dinamoviști de pe bancă, tot meciul ne-a înjurat. Îmi cer scuze suporterilor României, însă în fața acelui om îmi e foarte greu să-mi cer iertare", a declarat Moți, la TV Digi Sport.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

MECIURILE URMĂTOARE

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia; 
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Citește și: Prima declarație a lui Moți după ieșirea nervoasă de la finalul meciului cu Armenia: "La toate înjurăturile se folosea de asta"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.