Nationala

Se cere excluderea lui Maxim de la națională: "N-ar avea ce să mai caute aici!"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 septembrie 2017

Fostul internațional român Florin Prunea e foarte aspru în declarații și spune că, dacă ar fi președintele FRF, l-ar exclude de la echipa națională pe Alexandru Maxim după injuriile pe care acesta le-a adresat suporterilor români în momentul în care a marcat golul victoriei cu Armenia, 1-0.

"FRF ar trebui să iasă și să ia atitudine. Eu, dacă aș fi în momentul de față la FRF, Maxim n-ar avea ce să mai caute la echipa națională. Sunt suporterii echipei naționale, nu poți să-i înjuri", a spus Prunea la TV Digi Sport.

Maxim și-a cerut scuze la finalul meciului pentru gesturile făcute: "Reacția pe care am avut-o după înscrierea golului a fost adresată unei singure persoane din tribună, unui spectator care, încă de când eram la încălzire și până la finalul partidei, s-a comportat ca un huligan și mi-a adresat permanent injurii legate de familia mea.

Însă chiar și așa, nu ar fi trebuit să folosesc un asemenea limbaj și, dacă prin reacția mea suporterii echipei naționale s-au simțit jigniți, le cer scuze! Nu am avut niciodată intenția să îi jignesc! Dimpotrivă, aș dori să le mulțumesc pentru susținere!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.