Europa League

Partidele din EL sunt mai grele decât crede Becali! Ce capcane îi așteaptă pe steliști

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 September 2017

Becali e convins că va avea 18 puncte din grupa de Europa League. Partidele vor începe peste 11 zile și par mai grele decât crede Gigi: Hapoel are bani foarte mulți, Lugano e construită cu fotbaliști crescuți în Italia.

Dică și Becali s-au contrazis după tragerea la sorți a grupelor Europa League. "Facem 18 puncte, batem tot în grupa asta!" a fost reacția patronului. "Vor fi meciuri echilibrate și oricare echipă se poate califica", a atras atenția antrenorul.

Mai aproape de realitate pare calculul pe care l-a realizat tehnicianul. Plzen, Hapoel Beersheva și Lugano sunt adversarele. Pe cehi, FCSB i-a eliminat din Champions League, dar a fost o dublă manșă de care roș-albaștrii au trecut cu emoții. Beersheva și Lugano sunt două necunoscute care ascund destule capcane!

24 de milioane de euro e suma pe care o are la dispoziție Beersheva pentru acest sezon. Dublu decât consumă FCSB, cel mai bogat club românesc! Grosul sumei se duce pe salarii. Hoban, plecat în vara asta din Israel, câștiga 20.000 de euro lunar la echipa din deșertul Negev, dar există și salarii mai mari. 

Datele meciurilor din Europa League:
FCSB-Plzen 14 septembrie
Lugano-FCSB 28 septembrie
Beersheva-FCSB 19 octombrie
FCSB-Beersheva 2 noiembrie
Plzen-FCSB 23 noiembrie
FCSB-Lugano 7 decembrie

Toate detaliile despre adversarele din Europa League sunt doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.