Nationala

EXCLUSIV Suma incredibilă obținută de Răzvan Burleanu din diurne! Peste 200 de zile petrecute în străinătate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 septembrie 2017

Opoziția din fotbalul românesc a mai găsit un subiect cu care să-l atace pe președintele Federației: încasările uriașe de care beneficiază Burleanu din diurne.

Florin Prunea a susținut la TVR o variantă uimitoare prin sumele de care a vorbit: "În ultimul an, Răzvan Burleanu a petrecut în străinătae mai mult de 200 de zile! Știți care e diurna președintelui FRF? 500 de euro! Vă dați seama despre câți bani este vorba?".

Peste 100.000 de euro ar fi încasat Burleanu doar din diurne în perioada de 12 luni despre care vorbește Prunea! Dublu față de salariul pe care-l primește șeful Federației. Burleanu e plătit cu 5.000 de euro lunar și și-ar mai fi asigurat aproape 10.000 de euro pe lună din diurne!

Prunea a fost membru al Comitetului Executiv până de curând. Și-a pierdut statutul din momentul în care a încetat să mai fie președintele vreunei formații din Liga 1. I-a expirat contractul la Iași și nu i-a fost prelungit.

"Vom discuta cu membrii afiliați înaintea alegerilor din martie. Sper să-i facem să înțeleagă că fotbalul trebuie salvat. Inclusiv din punct de vedere financiar, Federația merge dezastruos!" Florin Prunea, fost internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.