CM 2018

Schmeichel ne amenință: "Să nu-i lăsăm nici să respire!" » Reacția selecționerului danez

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 03 septembrie 2017

Portarul danezilor le cere colegilor aceeași intensitate ca împotriva Poloniei până la sfârșitul grupei: "Să-i copleșim pe toți. Și pe armeni, și pe muntenegreni, și pe români".

După 4-0 cu Polonia, vikingii vor să zdrobească grupa E în ultimele trei meciuri, sperând să obțină cel puțin un loc la baraj. Kasper Schmeichel, portarul danezilor, așteaptă aceeași strategie și același joc în această toamnă.

"Să repetăm ce am reușit vineri. Intensitate maximă și spirit de învingători. Să-i copleșim pe toți până la sfârșitul preliminariilor: și pe armeni, și pe muntenegreni, și pe români. Să nu-i lăsăm nici să respire. E foarte dificil să joci contra noastră în acest moment. Nimeni nu ne stă în cale dacă menținem un asemenea ritm", a declarat goalkeeperul de 30 de ani al lui Leicester înaintea decolării spre Erevan.

În același timp, selecționerul Åge Hareide le cere roș-albilor concentrare totală în Armenia: "Cea mai mare eroare a noastră ar fi să credem că putem merge pe apă doar pentru că a învins Polonia cu 4-0. Băieții trebuie să se reseteze acum. Știu că e greu, uneori e mai greu decât dacă vii după un eșec". 

"Să nu rămânem într-o zonă de confort, nu ne permite niciun confort acum, pe ultimii metri. Scopul nostru e să ne calificăm la Mondial, să nu uităm asta nicio clipă"
Åge Hareide, selecționer Danemarca

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p


MECIURILE URMĂTOARE

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia; 
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.