Nationala

Punctele forte ale naționalei Muntenegrului + încă un avertisment pentru Maxim: "Dacă făcea așa în Germania, știi ce ieșea?"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 septembrie 2017

Naționala României va juca luni în deplasare cu reprezentativa Muntenegrului, de la ora 21:45, iar Bogdan Mara a făcut o scurtă analiză a adversarei noastre și a detectat punctele forte ale muntenegrenilor.

"Muntenegru are jucători de talie, jucători foarte înalți. La noi, în afară de Chiricheș nu mai e altul atât de solid. Ei au o echipă puternică și foarte bine pregătită fizic", a declarat Mara la TV Digi Sport.

Maxim, taxat

Gestul lui Maxim după golul marcat cu Armenia, 1-0, când a înjurat spectatorii români, n-a fost uitat, iar fostul arbitru Ion Crăciunescu îl taxează pe mijlocașul care joacă la Mainz:

"Eu îl cunosc pe Maxim ca pe un tip civilizat. Atitudinea sa necontrolată ar trebui s-o evite. Nu e ceva care să-l caracterizeze. A fost un accident, dar unul grav. Publicul are dreptul să te conteste dacă se comportă civilizat. Ia să fi înjurat vreun spectator german. Știi ce ieșea?".

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.