Nationala

Corespondență GSP din Podgorica » Echipa de start a României în Muntenegru: 3 schimbări față de meciul cu Armenia, Maxim iertat și titularizat

foto: Alex Nicodim

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday, 04 September 2017

După ce și-a cerut scuze față de suporterii români, Alex Maxim, omul victoriei în meciul cu Armenia (1-0), va juca, azi, în Muntenegru, în locul lui Băluță. 

Ieșirea necontrolată avută de Alex Maxim n-a fost taxată prea aspru de Christoph Daum. Deși, într-un sondaj postat pe GSP.ro, nu mai puțin de 63% dintre respondenți au ales că jucătorul lui Mainz ar trebui pedepsit, selecționerul neamț se gândește să îl folosească azi în locul lui Băluță. "El este un fotbalist emotiv, care se aprinde, nu trebuie judecat", a spus Daum după ce a fost întrebat, la conferința de presă, ce s-ar fi întâmplat dacă Maxim ar fi făcut gestul său în fața fanilor nemți. "Sunt prea mulți de dacă în întrebarea asta!", a completat neamțul.

Două soluții la închidere

O altă schimbare importantă va fi la nivelul închizătorilor, unde lipsește suspendatul Pintilii.

  • Cea mai probabilă soluție ar fi Nicolae Stanciu, fotbalist care a jucat și-n meciul cu Armenia mai retras în unele momente, chiar în linie cu jucătorul FCSB-ului;
  • Trecerea lui Chiricheș în linia mediană. Puțin probabilă, deoarece România ar urma să alineze o pereche de stoperi în premieră, Găman - Toșca sau Moți - Toșca.

Adi Popa cu Chipciu

Ultima înlocuire ar fi prima schimbare din meciul cu Armenia. Nemulțumit de Chipciu, Christoph Daum se gândește să-l introducă din primul minut pe Adi Popa. Ar fi mai multe motive, printre care viteza fotbalistului lui Reading, "tricolorii" urmând să joace, probabil, pe contraatac la Podgorica.

În rest, echipa ar rămâne cea din partida câștigată în prelungiri cu penultimul loc din grupă.



"Alex Maxim și-a dat seama că a greșit și a reacționat corect cerându-și scuze"Vlad Chiricheș, căpitan România

3 goluri în 28 de selecții are Alex Maxim: România a învins mereu la zero când acesta a marcat

9 minute  a jucat Maxim în aceste preliminarii, toate în finalul partidei cu Armenia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.