Liga 1

EXCLUSIV Ultima lună în "Groapă" pentru Dinamo » Unde va juca echipa lui Contra meciurile din Liga 1

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 04 septembrie 2017

Stadionul Dinamo va fi preluat de CNI pentru a fi modernizat în vederea organizării meciurilor de la EURO 2020. Așadar, formația lui Ionuț Negoiță va fi nevoită să se mute. 

Sursele GSP.RO susțin că luna septembrie ar putea fi ultima în care Dinamo mai poate juca pe propriul stadion, iar începând din octombrie se va muta, cel mai probabil, la Voluntari. 

Acolo se vor juca partidele împotriva echipelor mai slabe, însă cele mai tari dueluri, inclusiv cel cu FCSB, se vor juca pe Arena Națională, așa cum a fost și până acum. 

Stadionul din Voluntari nu are încă instalația de nocturnă montată, însă această problemă se va rezolva în această toamnă, anunță aceleași surse. 

Condiții pentru mutare 

Noul stadion al lui Dinamo ar urma să fie în locul velodromului, care e o pistă specială, din beton, folosit de divizia de ciclism a clubului sportiv Dinamo.

Singurul funcțional din țară, velodromul Dinamo este construit în anii '50 și mai este folosit din când în când de elicopterele SMURD ale Spitalului Floreasca, pe post de spațiu de aterizare.

În cazul în care se va ajunge la cosmetizarea stadionului actual, atunci echipa ar urma să se mute.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.