Nationala

Panduru a luat foc după ce România a ratat calificarea la CM: "N-a fost în stare să câştige un meci 11 contra 11! Ce jucăm noi de fapt? Nu jucăm absolut nimic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 septembrie 2017

Basarab Panduru a analizat în câteva cuvinte foarte dure prestaţia naţionalei României din această campanie de calificare pentru Mondialele de anul viitor. Reprezentativa noastră a pierdut astăzi pe terenul din Muntenegru, 0-1, şi a ratat orice şansă de a se califica la turneul final.

"Uitându-te la meci n-ai de ce să fii supărat că ai pierdut. În afară de un şut al lui Chipciu din prima repriză n-ai avut nicio ocazie de gol. De la începutul preliminariilor ai jucat prost.

N-ai câştigat niciun meci 11 la 11. E o mare problemă. Pe de altă parte, nu ştiu dacă Daum trebuie demis acum cu două etape înainte de final. Trebuie să-şi ducă crucea până la final", a declarat Panduru la TV Dolce Sport.

"Poate mă uit eu şi nu mai înţeleg nimic. Atacăm pe margine, pe centru? Dăm pe vârf, ce jucăm noi de fapt? Nu jucăm absolut nimic. Nu avem nicio idee. Nici el nu cred că ştie ce să le ceară" Basarab Panduru

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.