Nationala

Atac năucitor la adresa FRF! Numirea lui Daum, contestată: "Au ascuns ceva!" » Doi oameni de la FRF au fost desființați: "Antrenor mediocru și unul care a fost prin lumea a 5-a"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 September 2017

Florin Prunea lansează un nou atac la adresa FRF după 0-1 cu Muntenegru. Se leagă de felul în care Christoph Daum a fost numit, dar și de jocul dezamăgitor al naționalei. 

"Nu am putut trăi clipa să văd echipa națională să joace într-o asemenea manieră. E o campanie ratată din toate punctele de vedere. Cineva trebuie să-și asume această ratare, cineva care a pus un asemenea antrenor care e depășit. A fost o numire, o mișcare, de imagine. Numai la asta s-au gândit.

Nu cred că are rost să fie demis. Să fie lăsat să-și ducă la bun sfârșit mandatul. Oricum nu are pe cine să pună. Ionuț Badea e un antrenor mediocru și pentru competiția internă. Nici Stoichiță, care n-a avut rezultate prea mari pe unde a fost, prin lumea a 5-a, Panama sau mai știu eu ce naționale.

Dar totul s-a făcut pe furiș la națională. Așa a fost adus Daum. A fost scandal și în Comitetul Executiv. Ăsta de acum este rezultatul. Antrenorul acesta a fost numit ilegal. Ceva s-a ascuns! De asta nu ne-au arătat contractul", anunță Florin Prunea la TVR 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.