Nationala

Încă un fost mare fotbalist care critică jocul naționalei: "O plictiseală de moarte! Cel mai lung meci din viața mea" » Sfat pentru FRF + atac fără menajamente la adresa lui Daum

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 septembrie 2017

Gabi Balint n-a mai rezistat nici el și a răbufnit la finalul meciului cu Muntenegru, pierdut de naționala României, scor 0-1. Fostul mare fotbalist al Stelei îi sfătuiește pe oficialii FRF ca următorul meci de pe teren propriu, cu Kazahstan, să se joace în provincie, altfel tribunele vor fi goale. 

"O plictiseală de moarte. Am văzut cel mai lung meci din viața mea, abia așteptam să se termine. A fost o dezamăgire totală. Măcar să vezi că jucătorii încearcă, că luptă pentru echipa națională, chiar dacă știau că nu mai au șanse, dar să vezi niște jucători care vor să demonstreze ceva. Nimic.

Nimic și din partea selecționerului, care nu a riscat nimic. Băluță a jucat vârf, am avut doi mijlocași centrali, nu a riscat nimic, nu a demonstrat nimic. Gata! E de ajuns. Mai sunt două meciuri, să vină altcineva și să înceapă noua campanie!

Mai sunt două meciuri. Jucăm acasă cu Kazahstan, în fața spectatorilor, dar ar fi bine să se mute meciul în provincie, că altfel nu vor veni oamenii, după care putem arbitra locul doi în meciul cu Danemarca. Plus că cel care va veni are timp pentru a pune la punct campania pentru Euro 2020", a spus Balint, la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.