Liga 4

Atac fără menajamente al omului care a lăsat FCSB pentru Steaua: "Am aflat mai târziu că am trăit o minciună!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 septembrie 2017

Junior Măcriș, 20 de ani, nu uită de trecutul de la FCSB, dar spune că, odată ajuns la Steaua Armatei, "a aflat cum stau lucrurile cu adevărat". 

"FCSB nu e Steaua, deoarece Steaua înseamnă istorie, palmares, emblemă... Am fost mințiți atâtia ani, noi ne-am dorit mereu un singur lucru: un club curat mai presus de toate. Fiecare susține ce echipă dorește.

De mic am fost crescut cu niște principii, iar unul dintre ele este: sunt lucruri mai importante în viață decât banii... Dragostea pentru Steaua și faptul că visul meu de mic a fost să joc pentru echipa pe care o iubesc, au fost mult mai puternice decât orice alt lucru... Îmi doresc enorm să pun umărul, chiar și sângele la bătaie pentru revenirea Stelei în fotbalul mare!

Am jucat și la FCSB și a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea când am debutat în Liga 1. Îmi amintesc și acum, după meci, când am ajuns în autocar, aveam sute de mesaje cu felicitări pe telefon. Păcat că am aflat mai târziu că trăisem o minciună și că aia nu era Steaua adevărată", a zis jucătorul de 20 de ani pentru eusunt12.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.