Liga 4

Taie bugetul Stelei?! MApN a rămas fără bani pentru norma de hrană și chiriile soldaților

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 septembrie 2017

Ministerul Apărării Naționale a anunțat în cursul zilei de azi că se confruntă cu anumite probleme în ceea ce privește plata salariilor angajaților pe luna septembrie. 

Cei care lucrează la MApN vor primi banii eșalonat în această lună din cauza faptului că reprezentanții Ministerului nu au efectuat încă rectificarea bugetară, se arată în comunicatul MApN.

Astfel, soldele și salariile nete vor fi achitate pe 15 septembrie, nu și banii de chirii și norma de hrană, care vor fi acordate "în jurul datei de 25 septembrie, după rectificarea bugetară".

Inevitabil, problema apărută în sânul MApN ar putea afecta bugetul CSA Steaua pentru sezonul 2017-2018. 

Într-o intervenție avută la Digi 24, Florin Jipa, purtătătorul de cuvânt al MapN, a dat de înțeles că ar putea redistribui bani din alte conturi. Unul din acele conturi ar putea fi chiar cel al Clubului Sportiv al Armatei.

"Am înțeles că ministerul are sumele de bani necesare, dar are nevoie de o redistribuire din anumite conturi bugetare în altele, pentru a face aceste plăți, lucruri care sperăm să se facă la următoarea rectificare bugetară", a declarat Jipa, conform sursei citate. 

Întrebat de moderatoarea emisiunii dacă banii vor fi luați de la investiții și redistribuiți către salarii, Jipa a oferit un răspuns evaziv: "nu pot să specific exact".

150.000 €e bugetul alocat echipei de fotbal care activează în Liga 4

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.