Nationala

Becali nu mai suportă: "I-am zis lui Argăseală: «Băi, faceţi plângere la DNA!»" + Salariul pe care-l are Daum la națională

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 September 2017

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Răzvan Burleanu la șefia FRF și cheamă DNA-ul peste instituția care conduce fotbalul românesc, însă a dezvăluit și salariul pe care Christoph Daum îl are la echipa națională.

"FRF este o instituţie extrem de importantă pentru România. Eu nu am nicio treaba personală cu Burleanu, dar nu poţi să te foloseşti de statute şi reguli. Vreau şi eu să mă duc la meciurile ţării mele, să văd fotbal. Am ajuns să îmi doresc să piardă ţară mea că să plece neamţul asta? Cum poţi să îi dai credit unuia care distruge naţională? E un blat acolo!

Cum se poate ca Argăseală, membru în CEx, să nu ştie nici acum salariul lui Daum. I-am zis: «Băi Vali, voi sunteţi nebuni? Faceţi plângere la DNA dacă nu va da contractul»", a spus Gigi Becali la Pro X.

...despre salariul lui Daum: "Nimeni nu ştie câţi bani ia Daum. Eu am înţeles că ia 90 de mii de euro pe luna. E posibil să-i dai unuia care îl scoate pe Andone şi îl bagă pe Băluţă să-i dai atâţia bani? Eu cred că omul asta a inventat anumite lucruri că să distrugă. Dacă se ducea oricine şi făcea echipa, aveam mai multe puncte acum. Eu ştiu că salariul lui Daum e de aproximativ un milion de euro pe an".

"E adevărat, ar fi o bucurie să scăpăm de Dan Petrescu de la CFR, iar el să meargă la naţională. Dar la ora asta nu mă interesează asta, mă interesează să scăpăm de Burleanu şi Daum" Gigi Becali

Naționala de fotbal a României a ratat calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor după ce a pierdut în Muntenegru, scor 0-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.