Nationala

Daum a explicat în presa germană scena cu autocarul: "A venit răspunsul la care mă așteptam"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 septembrie 2017

Gabriel Torje a stârnit numeroase comentarii după ce a povestit o scenă care a avut loc la echipa națională înaintea meciului tur cu Muntenegru (1-1), când Christoph Daum i-a pus pe tricolori să tragă un autobuz. Neamțul a explicat motivul pentru care le-a cerut jucătorilor acest lucru.

Într-un interviu acordat pentru Bild, Christoph Daum a afirmat că a fost vorba despre un exercițiu motivațional, iar atmosfera de la echipa națională a fost una pozitivă la final.

"Am întrebat echipa «îndrăzniți să trageți un autobuz de 35 de tone?». A venit răspunsul la care mă așteptam: «nu credem că e posibil». Apoi am legat sfoară de autocar și am făcut asta împreună.

A fost un exercițiu motivațional pentru a arăta jucătorilor că și ei pot face ceva ce pare imposibil. Iar atmosfera a fost foarte pozitivă", a povestit Daum pentru Bild, citat de spox.com.

"La un moment dat, ne-a dat jos din autocar să tragem un autocar. Câte 5, apoi toată lumea. Am zis la un moment dat: «da', ce domne', suntem copii de 5 ani să facem astea, să tragem de autocare, astea se fac la grădiniță»" Gabriel Torje, aseară, la TV Digi Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.