Liga 1

Burleanu îl face vinovat pe Becali de situația fotbalului românesc: "Trebuie să scăpăm de astfel de oameni"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 septembrie 2017

După ce Gigi Becali a făcut apel la crearea unei coaliții pentru îndepărtarea lui Răzvan Burleanu din fruntea FRF și l-a atacat în serie pe acesta, președintele instituției a reacționat și a afirmat că fotbalul românesc trebuie să scape de persoane ca Becali. 

"Să fiu foarte clar în ce-l privește pe Gigi Becali. Cred că fotbalul românesc se va reforma total când nu vor mai exista oameni ca Gigi Becali aici. Credeti că găsim oameni de acest tip în Premier League sau Bundesliga?

Până în 2014, reprezentanții clanului Becali au avut o influență extrem de mare asupra procesului de selecție. Uitați-vă care erau jucătorii și care erau impresarii lor. De aceea spun că nu am greșit deloc când am adus un antrenor străin la lot, un om aflat în afara sferei de influență a respectivilor", a afirmat președintele FRF la TV Digi Sport. 

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, e de părere că oamenii de fotbal, alături de jurnaliști și politicieni ar trebui să se unească pentru a-l destitui pe federal.

"E important viitorul acum. Acest Burleanu e o problemă, ar trebui să plece. Trebuie să se coalizeze forțele sportive, jurnalistice și politice pentru a-l da jos. Să se implice și forțele naționale pentru a-l da jos" Gigi Becali 

6.550.000 €a investit Gigi Becali în transferuri doar în această vară, mai mult decât oricare altă formație din Liga 1. FCSB este singura echipă românească în grupele cupelor europene

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.