Nationala

Un fost internațional nu-i iartă pe tricolori: "E o rușine! Asta e grupă grea?"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 septembrie 2017

Ionel Ganea, fostul atacant al României, a criticat dur modul în care s-au prezentat tricolorii în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018 și susține că oamenii de la echipa națională nu se pot plânge de o grupă grea.

"În momentul de față, naționala e dezamăgire toatală din toate punctele de vedere. Eu am prieteni afară, oameni de fotbal, mai discut cu ei, și toată lumea se interesează ce e cu echipa națională, pentru că e o rușine în momentul de față.

Eu am mai auzit oameni care comentează despre națională și se spune că am avut o grupă grea. Ce grupă grea am avut? N-am fost în grupă cu Portugalia, cu Italia, Germania, Franța. Avem meci greu cu Muntenegru? Meci greu cu Kazahstan? Noi cu oricine avem e meci greu, nu e normal", a spus Ganea la TV Dolce Sport.

România a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018. Tricolorii au rămas fără șanse matematice de a participa la turneul final după înfrângerea cu 0-1 din Muntenegru, cu două etape înainte de finalul campaniei de calificare.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

Meciurile următoare: 

  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.