Liga 1

Dică are informații din interior despre adversara din această etapă: "Sunt lucruri pe care le-am pus și eu în practică"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 septembrie 2017

Nicolae Dică își cunoaște foarte bine adversara de sâmbătă, pentru care a jucat timp de un an și jumătate, în perioada 2012-2014 și se așteaptă ca Viitorul să aibă o motivație foarte mare împotriva FCSB-ului. 

Tehnicianul roș-albaștrilor este de părere că Hagi poate înlocui cu succes fotbaliștii care au plecat de la Viitorul în această vară cu jucători tineri de la academie. 

"Cunosc foarte bine Viitorul, am jucat acolo doi ani și jumătate, cunosc filosofia lui Hagi, am fost coleg cu mulți jucători. Au pierdut mulți jucători în această perioadă, dar acolo mereu sunt jucători care vin de la centrul de copii și juniori cu dorință și un plus la echipa mare și ne va aștepta un joc foarte greu. 

Sunt lucruri pe care le făceam cu Hagi la Viitorul pe care le-am pus și eu în practică la echipele pe care le-am antrenat. Cu siguranță cei de la Viitorul vor avea o ambiție foarte mare să ne bată", a spus Dică la conferința de presă.

  • Meciul dintre Viitorul și FCSB se va juca sâmbătă la Ovidiu, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.