Liga 1

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru jucători după al 7-lea meci fără înfrângere: "Mi-am asumat acest proiect"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 September 2017

Edward Iordănescu a fost foarte fericit pentru victoria obținută pe terenul lui FC Botoșani, scor 3-1, și spune că proiectul său de la Astra e legat de reconstrucția echipei.

"Era foarte important jocul din această seară. Ne așteptam la un joc foarte dificil. În această seară am întâlnit o echipă omogenă, foarte agresivă. Sunt sigur că Botoșaniul va avea un parcurs solid în continuare.

Suntem la al șaptelea joc fără înfrângere. E important că am reușit să nu ne pierdem echilibrul și că am întors după ce am fost conduși. Eu mi-am asumat un proiect foarte dificil, pentru că nu e ușor să începi de la zero. Avem obiectiv să reconstruim această echipă. Trebuie să rămânem echilibrați. Ăsta e mesajul meu pentru echipă, pentru toți cei din club", a declarat Edward Iordănescu la TV Dolce Sport.

"Am reușit o victorie mare în această seară. Noi considerăm că Botoșaniul e o candidată la play-off. E foarte bine că ne-am revenit și am câștigat după ce am fost conduși. Banii vin, nu sunt restanțe foarte mari la echipă. Cei din conducere s-au ținut de promisiuni" Claudiu Belu, fundaș Astra

"Începem să avem relații de joc. Îi mulțumim lui Mister că ne dă încredere. Mi-a dat mai multă șansă, ne-a dat încredere. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Viitorul și cred că vom lua punct sau puncte" Silviu Balaure, mijlocaș Astra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.