Nationala

Daum este apărat de oamenii de la națională: "Nu e mare diferență între meciurile de calificare pentru EURO 2016 și cele pentru Mondial!" » Aspectul care l-a lăsat pe Alibec acasă

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 septembrie 2017

Ionuț Badea, antrenorul secund al naționalei, susține că jocul României sub comanda lui Christoph Daum nu a arătat mai rău decât în meciurile de calificare pentru EURO 2016 și a explicat motivul pentru care Denis Alibec a fost lăsat acasă în meciurile cu Armenia și Muntenegru.

"Critica este normală și trebuie să ne-o asumăm. Dar văd un grup de infanteriști tip săgeată, care poate la un moment dat au făcut ceva pentru echipa națională, dar care tot împroașcă cu mizerii munca lui Daum. Dacă e ceva ce i-a lipsit lui Daum, au fost rezultatele.

Jocul nu a fost spectaculos, în genul Barcelona, dar echipa națională va suferi mereu de acest lucru. Dacă e să compari meciurile din campania de calificare pentru EURO 2016 și aceste meciuri pentru Mondial, nu este mare diferență. Diferența este legată de jucătorii care nu mai sunt, precum Sânmărtean", a spus Badea la TV Digi Sport.

Tehnicianul a explicat că Alibec trebuie să-și îmbunătățească jocul de echipă pentru a fi convocat la prima reprezentativă.

"Christoph Daum nu are nimic contra lui Alibec, a vorbit mereu de el la superlativ. Singurul lucru care nu l-a pus prea mult în evidență este jocul său de echipă. La club, sunt mulți jucători care aleargă pentru el.

Când nu a fost convocat, el a avut meciurile cu Sporting, când părea că e alt jucător. La fel s-a întâmplat și cu Anghel Iordănescu și Budescu", a adăugat Ionuț Badea.

"Gabi Torje nu a prins lotul echipei naționale pentru că nu a jucat la Terek cât a trebuit. Daum a lăsat libertate de exprimare tuturor jucătorilor, nu s-a pus problema ca jucătorii să nu se poată exprima liber" Ionuț Badea, după ce Torje a spus că Daum nu agreează jucătorii cu personalitate

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.