Campionate

VIDEO+FOTO Emery laudă debutul cu gol al lui Mbappé: "Și-a oferit talentul colectivului"

+13 Foto
Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 09 September 2017

MCN-ul parizian a dat prima reprezentație de gală, marcând 4 din cele 5 goluri în victoria lui PSG, 5-1 pe terenul lui Metz. Lui Kylian Mbappe i-a ajuns o oră pentru prima reușită la PSG, dar l-a și ajutat pe Cavani să semneze "dubla".

Nu s-au antrenat încă niciodată împreună, însă au făcut show de la prima reprezentație. Orice defensivă din Ligue trebuie să se teamă de noul trident formidabil.

MCN a decis triumful la scor de la Metz (5-1), în meciul jucat vineri seara, în care toți ochii fiind pe Mbappé. Kylian a punctat pentru 2-0 (59), puțin după ce Assou-Ekotto luase "roșu" direct, și tot el l-a servit pe Cavani pentru a reuși "dubla" (75). Deși a pierdut 8 mingi din 13, a fost mobil și a creat multe spații.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului Metz-PSG

"Și-a oferit talentul colectivului. A participat la destule acțiuni, a marcat și sunt mulțumit să-l avem în echipă. Jucătorii de mare talent se caută mereu pe teren", a remarcat Unay Emery.

L'Equipe i-a dat 7 la debut, notă inferioară lui Cavani și Neymar (8), brazilianul izbutind un gol, un assist și fiind implicat la celelalte 3 goluri. 

"Mbappé se va adapta. La Monaco, jocul echipei era mai vertical, în timp ce, la PSG, se axează mai mult pe posesie"
Mickaël Madar, fost atacant PSG, în L'Equipe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.