Europa League

Suporterii n-au abandonat FCSB » Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Viktoria Plzen

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 09 septembrie 2017

Suporterii steliști au achiziționat deja peste 10.000 de bilete pentru partida cu Plzen de joia viitoare, din grupele Europa League.

Interesul imens pe care manșa retur cu Sporting Lisabona a înregistrat-o se pare că se repetă, chiar dacă nu la același nivel. Oficialii vicecampioanei au decis acum două zile să scoată la vânzare online biletele pentru prima partidă din grupele Europa League, cu cehii de la Viktoria Plzen, iar interesul este unul crescut.

Surse din cadrul echipei au dezvăluit pentru Gazetă că în primele două zile de la scoaterea acestora la vânzare s-au cumpărat puțin peste 10.000 de bilete!

"Pentru primele ore de vânzare este o cifră foarte bună! Să nu uităm că la meciul cu Sporting s-au vândut online peste 35.000 de bilete, ceea ce a însemnat un record pentru un meci de fotbal desfășurat în România.

Niciodată nu s-a mai atins această cifră exclusiv pe vânzare online. Suntem convinși că și în perioada următoare suporterii vor accesa site-urile clubului și vor cumpăra bilete cu Plzen", spun cei din staff.

Cu câteva zile înaintea partidei de joi seară din Europa League, oficialii echipei roș-albastre vor anunța și programul caselor de bilete.

"Tragerea la sorţi ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au şanse de calificare. Sperăm să avem evoluţii bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr mare alături de noi. Obiectivul nostru este să mergem în primăvara europeană.

În Europa League cei care vor intra pe teren vor da totul ca să câștigăm, iar primul meci cu Plzen este cel mai important. Valoarea se arată doar pe teren", spune Dică.

Cât costă biletele pentru meciul cu Plzen

  • peluze - Inel 1 și 2: 20 lei
  • tribuna 1 - Inel 2: 35 lei
  • tribuna 2 - Inel 1 periferic: 35 lei
  • tribuna 2 Inel 1 central: 50 lei
  • VIP 3: 150 lei
  • VIP 1: 250 lei

1,80 este cota caselor de pariuri că Steaua va face în grupă mai mult de 9,5 puncte, iar pentru a realiza mai puțin de 9 puncte în cele șase meciuri europene cota este de 1,95

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.