Liga 1

Eric a răbufnit după ce a învins-o pe FCSB: "Am început să dăm peste nas tuturor" + Și-a anunțat un obiectiv pretențios: "Vreau să mă țină minte România"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 septembrie 2017

Eric de Oliveira a marcat golul victoriei Viitorului în meciul cu FCSB, scor 1-0, și spune că acum le-a dat peste nas contestatarilor săi.

"Am arătat că suntem capabili să învingem pe oricine. Cred că acum lumea se sperie de noi. Acum ne pregătim din ce în ce mai bine. E o fericire mare când marchezi. Întreaga echipă merită felicitări pentru dăruire și muncă.

Am văzut că am fost criticat dur că domnul Hagi m-a luat la viitorul. Dânsul mi-a spus să-mi văd de treaba mea și să muncesc. Acum am început să dăm peste nas la toată lumea. Trebuie să muncim și să arătăm cine suntem. Noi suntem campioana României! Cred că jucătorii mari se văd în meciurile mari! Trebuie să muncim cu echipele mici și să ne arătăm valoarea în meciurile grele.

În plus, țintesc să devin cel mai bun marcator străin din istoria României, ca Demollari sau ca Wesley, ca să mă țină și pe mine lumea minte o bucată de vreme. Cred că merit, mai ales pentru cariera pe care am avut-o aici", a declarat Eric la TV Digi Sport.

Top 3 golgeteri străini în Liga 1:

1. Wesley da Silva (retras) - 64 goluri;
2. Bojan Golubovici - 52 goluri;
3. Eric de Oliveira - 51 goluri;

 

Save

Save

Save

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.