Liga 2

FOTO Imaginile începutului de sezon! Fotbaliștii din orașul lui Burleanu au plecat CU CĂRUȚA de la stadion după meciul de Liga a 3-a

+3 Foto
Foto: darabaneni.ro

Articol de Răzvan Luţac  —  Sunday, 10 September 2017

Aerostar Bacău a avut o revenire de senzație în partida cu Sănătatea Darabani, în etapa a treia din Liga a 3-a. A egalat pe final după ce a fost condusă cu 0-3 în minutul 57 pe terenul trupei din județul Botoșani

La finalul jocului, fotbaliștii oaspeților au fost surprinși în ipostaze rare pentru un meci de eșalon trei de către reporterii portalului local darabaneni.ro.

Aceștia au plecat de la arena din cel mai nordic oraș al României cu căruța!

Gazdele explică pentru GSP.ro: "Locul în care cei de la Aerostar Bacău și-au parcat autocarul era destul de departe de stadion, la câteva sute de metri de terenul de joc.

Așa că fotbaliștii au intrat în vorbă cu spectatorii de la stadion, iar aceștia i-au transportat până acolo, cu tot cu genți și alte bagaje, cu căruțele!".

Pe imaginile surprinse de reporterii darabaneni.ro, se observă că fotbaliștii băcăuani, rușinați de moment, își acoperă fețele când își dau seama că sunt fotografiați.

Egalul îi lasă pe elevii lui Cristi Popovici, fost antrenor și în Liga 1 la Botoșani ori Bacău, cu doar 5 puncte în clasamentul seriei C1, 4 mai puține decât liderul Liești. Darabaniul, aflat la prima aventură în L3, a obținut primul punct din istorie în fosta Divizie C.

Tot ieri, Odorheiu Secuiesc a reușit un scor record pentru actuala ediție a L3: 14-0 cu "lanterna" Metalosport Galați, echipă care a luat 30 de goluri în primele 3 partide din acest sezon.

Aerostar Bacău a rămas, după dispariția din prim-plan a celor de la FCM Bacău, principala echipă de fotbal a orașului din care provine și președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.