Nationala

Hagi transmite un mesaj viitorului selecționer: "Noi n-avem o echipă puternică" » Și-a anunțat planurile de viitor

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 septembrie 2017

Christoph Daum a avut rezultate foarte slabe în campania de calificare pentru Mondialul din Rusia, iar FRF va înceta cel mai probabil colaborarea cu neamțul luna viitoare. Gheorghe Hagi este de părere că viitorul antrenor al echipei naționale trebuie să lucreze mult la mentalitatea jucătorilor.

"Trebuie să formeze o echipă cu mentalitate de învingător cel care vine la echipa națională. Va fi o muncă foarte grea. Noi nu mai avem o echipă puternică să se bată de la egal la egal. Cine merge acolo trebuie să fie conștient de asta", a spus Hagi la conferința de presă susținută după ce Viitorul s-a impus cu 1-0 în fața FCSB-ului.

Acesta a adăugat că își dorește să preia la un moment dat un proiect important, prin care să devină cel mai bun la nivel european.

"La un moment dat voi antrena o echipă națională sau un club mare cu care să câștig, un proiect mare. Am învățat foarte multe în ultimii ani, simt că o pot face. Sper să am ocazia să devin cel mai bun din Europa.

Cu tot respectul pentru cei de afară, dar eu nu mă pot simți inferior lor. Nu pot să cred că un spaniol sau un italian e mai bun ca mine", a adăugat tehnicianul Viitorului.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.