Stranieri

Rednic, înțepături pentru conducerea lui Dinamo: "Dacă aștept după Mutu, pățesc precum Andone" » Atac dur la adresa unui oficial FRF

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 septembrie 2017

 Mircea Rednic are un start de sezon de senzație în Belgia, unde ocupă locul al treilea după primele șase etape și se declară mulțumit de faptul că și-a putut alege singur transferurile de la echipă.

"Dacă aștept până îmi aduc Mutu sau Copos jucători, pățesc precum Andone", a comentat ironic Rednic la TV Digi Sport, aluzie la faptul că în timpul în care a antrenat Dinamo a trebuit să apeleze la jucători liberi de contract și împrumuturi.

Întrebat despre posibilitatea de a prelua echipa națională în cazul în care Christoph Daum va încheia colaborarea cu FRF la finalul campaniei de calificare pentru Mondialul din Rusia, tehnicianul lui Mouscron a negat această ipoteză și avut un mesaj pentru Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu.

"Eu l-aș schimba de acum pe Daum. Simt că nu sunt dorit la echipa națională. E un om la națională care nu știe ce înseamnă manager, se întreabă dacă sunt antrenor sau impresar și tot vorbește de mine și de Reghecampf", a spus Rednic pentru sursa citată. 

În urmă cu câteva săptămâni, Andrei Vochin a afirmat că Mircea Rednic ar trebui să se hotărască dacă este impresar sau antrenor și să se mulțumescă doar cu o sursă de venit.

"Cred că în viață e bine să te stabilești ce vrei. Ori să faci pe impresarul, ori să faci pe antrenorul. Trebuie să știi să te menții pe o linie și să te mulțumești cu salariul pe care-l ai și să nu mai cauți o altă sursă de finanțare", a fost declarația lui Vochin. 

"În ultima perioadă nu am mai comunicat cu Boloni (n.r. antrenor la Antwerp), că mi-a dat la glezne. Cu două zile înainte de a începe campionatul, mi-a luat cel mai bun jucător" Mircea Rednic, la TV Digi Sport 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.