Nationala

Președintele Comisiei Tehnice îl contrazice pe Burleanu: "Ce listă de înlocuitori, dacă avem selecționer?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 September 2017

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice FRF, susține că nu a întocmit încă o listă de posibili înlocuitori pentru Christoph Daum, deși Răzvan Burleanu a afirmat în urmă cu câteva zile că așteaptă o astfel de listă. 

"Luni e o ședință a Comisiei Tehnice. Ce listă să fac, dacă avem selecționer? Când nu vom mai avea selecționer, vom avea o listă. În minte are toată lumea o listă. Sunt foarte mulți antrenori de unde am putea alege. Ar trebui să fie un român, asta e părerea mea personală.

Pare o experiență nereușită pentru Daum, din cauza rezultatelor. Adevărul este că la ora actuală, mi se pare că un selecționer român e mai potrivit decât unul străin. Un român știe toate substraturile fotbalului românesc, are alte relații cu jucătorii", a spus Mihai Stoichiță la TV Digi Sport. 

Componența Comisiei Tehnice a FRF

• Mihai Stoichiță – președinte
• Ionuț Badea, Aurel Țicleanu – vicepreședinți
• Sandu Tăbîrcă – secretar general
• Ion Geolgău, Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos, Rodion Cămătaru – membri
• Vlad Munteanu, Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar) – membri fără drept de vot

"Comisia Tehnică va analiza ce a mers bine și ce n-a mers bine și i-am solicitat directorului tehnic să-mi avanseze o listă de 2-3 nume de eventuali selecționeri" Răzvan Burleanu, președinte FRF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.