Liga 4

Motivul surprinzător pentru care a fost refuzat Zicu de Rapidul din Liga a 4-a: "Nu vrem să dăm impresia asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 septembrie 2017

Ianis Zicu (33 de ani) și-a făcut publică dorința de a reveni în tricoul vișiniu, însă Academia Rapid, echipă care evoluează în Liga a 4-a, l-a refuzat!

Daniel Pancu, directorul tehnic al giuleștenilor, nu a fost încântat să aducă la echipă un jucător cu 390 de meciuri în Liga 1, însă spune că Ștefan Grigorie s-ar putea alătura rapidiștilor.

"Nu vrem să dăm impresia unui Rapid bătrân. Probabil va mai veni Ştefan Grigorie (35 de ani). Nu vrem să neglijăm jucătorii tineri, pentru a vedea dacă ne bazăm sau nu pe ei pe viitor", a declarat Pancu la TV Digi Sport.

44 de meciuri a jucat Zicu pentru Rapid în perioada 2006-2007 și a marcat 17 goluri

"Vreau să mai joc fotbal, pentru că îmi este dor și simt că mai pot. Mă bate gândul, rămâne de văzut ce se va întâmpla zilele viitoare. Singurul club pentru care aș juca este Rapid. Îmi e dor de fotbal, aș vrea să mă antrenez, să pot să fac astfel de lucruri, în timp ce învăț pentru a deveni antrenor. Aș face-o de plăcere. Dacă plec o dată la 3 luni, ar fi greu. Ei se organizează ca un club profesionist, nu doar pentru Liga a patra"Ianis Zicu, la începutul lunii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.