Tenis

FOTO Pharrell + Halep, mai tari ca Șarapova » Premiul obținut de Simona cu "sorcova tricoloră" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 September 2017

Învinsă de Maria Șarapova în primul tur de la US Open, 6-4, 4-6, 6-3, Simona Halep se poate mândri că a câștigat competiția neoficială privind cea mai frumoasă ținută de pe tabloul feminin de la Flushing Meadows.

Românca a câștigat detașat sondajul de pe site-ul wtatennis.com, aflându-se la 15 procente în fața Șarapovei, cea în fața căreia a pierdut în primul tur.

Simona a folosit la New York un echipament Adidas dintr-o colecție semnată de cântărețul Pharrell Williams. Ea a purtat un compleu albastru cu inserții albe, roșii și galbene.

Într-un editorial imediat după meci, Cristian Geambașu scria despre echipamentele celor două, criticând look-ul lui Halep: "Șarapova, zâna blondă echipată într-o superbă rochie neagră cu cristale Swarowski" și "Simo, într-un echipament Adidas genul sorcovă tricoloră". 

 Pe lângă Halep, și Muguruza, Kerber, Ostapenko, Zverev, Thiem, Tsonga și Berdych au mai purtat echipamente Adidas din aceeași colecție. Mai multe imagini cu Simona și echipamentul câștigător în galeria foto!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.