Liga 1

UPDATE Dică a vorbit în emisiunea lui Ioanițoaia despre rezultate și a anunțat un posibil nou transfer din Liga 1: "Cum aţi fi vrut să jucăm?"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 septembrie 2017

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a fost prezent la Europa FM, în emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioaniţoaia, şi a răspuns întrebărilor venite de la fani. 

...despre lipsa rezultatelor: "Am jucat cu echipele din campionatul României, nu toate sunt slabe. Cum aţi fi vrut să jucăm? Steaua este singura echipă în Europa League şi în campionat avem o singură înfrângere, suntem la doar 4 puncte de liderul CFR Cluj". 

...despre transferul lui Andrei Artean (24 de ani): "Pe Artean l-am urmărit de când a ajuns la Timişoara. Au fost anumite discuţii cu cei de acolo despre el. Îl urmărim în continuare. Dacă va avea evoluţii bune, este posibil să ajungă la Steaua".

...despre problemele din defensivă: "Am primit foarte multe goluri. Am făcut unele greşeli în anumite jocuri. Trebuie să ţinem cont că suntem echipa care conduce jocul, iar când faci asta pierzi mingea şi pe tranziţia negativă suntem prinşi. Lucrăm la acest lucru"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.