Liga 1

Cornel Dinu, atac frontal după o nouă înfrângere a lui Dinamo: "Jocul echipei e precum blugii lui Mutu" :)

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 September 2017

Cornel Dinu, fostul mare jucător al lui Dinamo, a criticat jocul roș-albilor din meciul cu ACS Poli Timișoara, pierdut cu 1-2. Acesta s-a legat de campania de achiziții rudimentară realizată de "câini", însă nu l-a menajat nici pe preparatorul fizic Javi Reyes. 

"Dinamo a făcut niște achiziții târzii, mai mult decât discutabile. A adus niște jucători care veneau după accidentări complicate. În schimb, a pierdut jucători importanți și nu a adus înlocuitori cu aceeași atitudine. 

Nu înțeleg cum Dinamo era o echipă atât de agresivă la venirea lui Contra, joc cu care s-a impus în sezonul trecut, iar acum nu mai e.  Ce s-a adus și cum s-a adus în această pauză e mai mult decât discutabil, e condamnabil aș putea spune. Mă doare ce se întâmplă. Un om care vrea să facă lucruri bune, cum e Negoiță, nu cred că are lângă el oameni capabili să se ocupe de transferuri și să se sfătuiască cu antrenorul. 

Surprinzător, după 14 zile de întreruperi, Dinamo a dat dovadă că e o echipă care joacă un fotbal de invalizi, fără viteză. Nu știu ce face acest preparator fizic mult prea lăudat (n.r. - Javi Reyes). E inadmisibil ca după o întrerupere jucătorii să meargă pe teren. 

Pericolul este mare, Dinamo este aproape să rateze acest campionat, mai ales că după cinci victorii și patru înfrângeri spun foarte mult. Pare un oarecare adio de la primele locuri. În momentul de față, Dinamo își poate pericilita prezența în play-off", a declarat Cornel Dinu, la TV Dolce Sport. 

"Procurorul" nu i-a iertat nici pe Adrian Mutu și Ionel Dănciulescu, directorul general și directorul sportiv de la Dinamo. 

"Mutu și Dănciulescu își arată pe la TV blugii rupți. Trebuie să aibă altă ținută în calitate de conducători. Mutu trebuie să vină în costum, nu în blugi, dacă e om serios. Directorii sportivi din Europa vin în blugi? Cum sunt blugii lui Mutu așa e și jocul lui Dinamo, rupt!".

Citește AICI cronica partidei Dinamo - ACS Poli 1-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.