Liga 1

Contra și-a distrus propriii jucători după eșecul cu ACS Poli: "Niciunul nu merită să poarte tricoul lui Dinamo" » Ce spune despre plecarea la națională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 septembrie 2017

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Dinamo, a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei pierdute de "câini" pe teren propriu cu ACS Poli, scor 1-2. Resemnat, "Guriță" a declarat că niciunul dintre jucători nu merită să poarte tricoul lui Dinamo și a promis că va face schimbări majore în echipă etapa viitoare, când roș-albii vor juca pe terenul lui CSU Craiova. 

"Am primit gol foarte repede după ce am marcat. Nu am știut să gestionăm avantajul, apoi am oferit cadouri în repriza a doua. Nu-mi explic ce s-a întâmplat după pauză. Le-am zis jucătorilor că nu merită să poarte acest tricou. Nimeni n-a avut puterea să aibă limpezime, cursivitate. Per total,  e o victorie meritată a Timișoarei. Dacă vom continua așa, va fi foarte greu să prindem play-off-ul. Totuși, sperăm că a fost un accident și ne vom reveni etapa viitoare. 

Știam că Bokila are nevoie de timp să se adapteze, de asta nu l-am introdus de la început. Dacă joci slab la Dinamo, e normal să intri în gura fanilor. Nimeni nu iartă greșelile și prestațiile slabe.  E o înfrângere greu de digerat, trebuie să ne revenim. Preocuparea mea e legată de felul cum am arătat în repriza a doua, nu de națională.  

Felul în care am pierdut mă deranjează, e cea mai grea înfrângere pentru mine. Trebuie să iau măsuri, trebuie să încerc să găsesc soluții și să încerc să aduc ceva nou în jocul echipei în meciul de sâmbătă de la Craiova", a declarat Cosmin Contra, la Look TV.

Citește AICI cronica partidei Dinamo - ACS Poli 1-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.