Liga 1

Șefii lui Dinamo pun piciorul în prag! Mesaj categoric pentru Hanca și Filip: "Cine se mai dă cocoș și face așa va plăti"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 septembrie 2017

După Dinamo - ACS Poli 1-2, Sergiu Hanca și Steliano Filip au fost apostrofați de fani, iar cei doi jucători au avut reacții nervoase la adresa suporterilor.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a avut un mesaj dur pentru cei doi dinamoviști, cerându-le să nu mai aibă astfel de ieșiri la adresa fanilor echipei.

"Cine le va mai răspunde suporterilor şi cine va mai încerca să se dea cocoş în faţa lor va plăti drastic. Dacă vor să fie cocoşi, să fie pe teren. Trebuie să înţeleagă că aici e Dinamo şi trebuie să se ghideze după ce scrie în vestiar şi după vorbele lui Cătălin Hîldan: «Hai să le arătăm la ăştia ce înseamnă Dinamo!».

Din păcate, în meciul cu Poli şi în multe din evoluţiile lor nu am văzut lucrul acesta. Sper ca în ceasul al 12-lea să se trezească şi să aibă evoluţii mai bune", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

Citește și: Mutu se ia de jucători! Pe cine a găsit vinovat după înfrângerea cu ACS Poli și despre cine spune că acum nu merită să fie la Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.