Handbal

Dinamo, victorie la Călărași, înainte de debutul în Ligă! » "Dulăii" au revenit superb după ce au fost conduși până în minutul 50

+20 Foto
Foto: Emil Petruș Vasilescu (Călărași)

Articol de Marian Ursescu  —  marţi, 12 septembrie 2017

Campioana României Dinamo a câștigat cu 29-24, dar a fost condusă până în minutul 50! Portarul Ștefan Grigoraș a fost eroul "dulăilor".

Pe un teren unde au avut mai mereu probleme, la Călărași, campionii de la Dinamo au câștigat greu în această seară, în meciul contând pentru etapa a treia a Ligii Naționale.

Echipa lui Adrian Petrea a reușit o primă repriză formidabilă. Portarul George Șelaru a închis poarta, iar pe contraatac Dospinescu și Tărâță au fost imbatabili. Iranianul Nosrati a fost și el mână sigură, iar Dunărea a intrat în avantaj, la pauză, 15-13.

Sârbul Novak Boskovici a fost omul care a ținut campioana în joc prin bombele sale de la linia de 9 metri. Dinamo a egalat la 20, în partea a doua, și apoi a trecut chiar în avantaj, 21-20 (minutul 45). Călărașiul a revenit și a mai condus încă o dată, ultima, cu 10 minute înainte de final: 22-21.

În ultimele 10 minute de joc, portarul Ștefan Grigoraș, care i-a luat locul lui Irimuș, a făcut adevărate minuni. A parat două aruncări de la 7 metri și multe acțiuni clare de gol ale gazdelor. Dinamo s-a distanțat pe tabelă prin golurile lui Allahkaram Esteki și pe final nu a mai avut deloc emoții. S-a terminat 29-24, un rezultat "mincinos" față de evoluțiile din teren.

A fost ultimul joc al "dulăilor" înainte de debutul în Liga Campionilor, românii urmând să evolueze duminică, de la ora 17:50, în Danemarca, în primul meci din grupa C. Vicecampioana Danemarcei, Skjern Handbold va fi prima adversară a campioanei României, într-o grupă din care mai fac parte Ademar Leon (Spania), Gorenje Velenje (Slovenia), Kadetten Schaffhausen (Elveția) și Elverum Handball (Norvegia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.