Liga Campionilor

VIDEO Dublura lui Messi a dat din casă după ce a colaborat cu argentinianul pentru o agenție de publicitate: "Nu vreau să-l mai aud vreodată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 septembrie 2017

Imaginile cu Lionel Messi cântând la pian imnul Ligii Campionilor au făcut senzație, însă nu argentinianul este cel care performează, ci Tomas Fosch, un pianist profesionist.

Acesta a explicat în emisiunea "Versió RAC 1" cum a ajuns să fie "dublura" decarului Barcelonei: "O agenție de publicitate care avea datele mele m-a sunat pentru că era nevoie de un pianist, dar nu mi s-a spus mai mult. Apoi, când ne-am întâlnit, mi s-a explicat că trebuia să cânt imnul Ligii Campionilor, dar nu am știut până în ultima clipă că voi fi dublura lui Messi".

Filmările s-au făcut la stadionul lui Espanyol, unde Fosch s-a întâlnit cu Messi: "Mai întâi, l-au filmat pe el la pian, apoi mi-au epilat brațul ca să-mi deseneze tatuajele lui. Când au terminat filmările cu el, am îmbrăcat hainele lui, care miroseau a un parfum foarte puternic, și am interpretat imnul Ligii Campionilor de atâtea ori că nu vreau să-l mai aud vreodată! Apoi, la videomontaj, i-au pus capul lui Messi pe corpul meu. Mâinile sunt însă ale mele", a povestit Fosch, conform mundodeportivo.es.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.