Liga 1

Dică a vorbit în premieră despre conflictul MM - Alibec » Decizie în cazul atacantului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 septembrie 2017

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat zilele trecute în exclusivitate, în timpul meciului Viitorul - FCSB 1-0, Denis Alibec s-a contract cu Mihai Stoica, după ce oficialul stelist i-a dat atacantului mai multe indicaţii tactice, iar acesta a răbufnit.

La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Viktoria Plzen, de joi, din grupele Europa League, antrenorul Nicolae Dică a vorbit despre conflictul dintre cei doi şi a decis să nu îl sancţioneze pe atacant.

"Îl cunosc bine pe Denis. Am fost colegi şi îl cunosc foarte bine. Nu s-a pus problema de nicio amendă pentru Alibec. Cei doi sunt maturi şi inteligenți. MM Stoica e un conducător cu experienţă şi o să aplaneze acest conflict. Denis va da totul pe teren.

Sunt momente când ești nervos pentru că nu-ţi iese totul pe teren. Asta nu se întâmplă doar cu el, ci cu toţi jucătorii. Sunt momente de nervozitate. Important e să învățăm din aceste greșeli.

Denis vine după o accidentare. Trebuie să avem răbdare cu el. Sperăm să intre în formă în cel mai scurt timp şi să ajute echipa", a spus Dică la conferinţa de presă.

Citeşte şi: Cornel Dinu și Ilie Dumitrescu, păreri contradictorii în scandalul Alibec - MM Stoica: "Am ajuns la așa ceva?!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.