Nationala

Daum contrează dur un oficial din Liga 1: "E incredibil ce a spus! Incredibil!"

Articol de Victor Vrînceanu  —  Wednesday, 13 September 2017

Selecționerul Christoph Daum a reacționat dur după ce Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a declarat că antrenorul neamț i-ar fi spus lui Ciprian Deac (31 de ani) că nu e introdus pe teren din cauza vârstei pe care o are.

"E incredibil ce a spus președintele lui CFR, că aș fi zis eu că Deac e bătrân. E incredibil! De ce trebuie mereu să mă apăr împotriva minciunilor?! I-am spus lui Ciprian că ne bazăm pe el, chiar dacă e mai mare ca vârstă", a declarat Christoph Daum.

Mijlocașul Ciprian Deac n-a fost folosit niciun minut în ”dubla” României cu Armenia (1-0) și Muntenegru (0-1), din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

"M-am bucurat şi m-am întristat în acelaşi timp, pentru că mi-a spus Ciprian că a fost chemat de selecţioner şi i-a spus: «Ştii, nu o să te bag să joci pentru că eşti prea bătrân». Când l-a selecţionat nu s-a uitat la buletinul lui? Mi s-a părut o bătaie de joc! După asemenea comportamente şi greşeli, ce să zic... să plece"Iuliu Mureșan, conform TV Telekom Sport, în urmă cu o zi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.