Inedit

Iordănescu spune că atmosfera din Senat e mai încărcată decât pe stadion

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Social-democratul Anghel Iordănescu a precizat, miercuri, în prima sa zi de parlamentar, că atmosfera din Senat este mai încărcată decât cea de pe stadion şi a spus că, fiind în perioada de acomodare, s-a ghidat după colegii de partid pentru a şti cum să voteze legile de pe agenda plenului.

Iordănescu a făcut un apel la presă să-i acorde un răgaz pentru a se acomoda cu noul său statut, motiv pentru care nu doreşte să facă declaraţii pe subiecte de natură parlamentară. Totuşi, fostul selecţioner a comentat că atmosfera din Senat i se pare "mai încărcată decât cea de pe stadion".

Senatorul PSD le-a mulţumit colegilor pentru "amabilitatea" pe care au dovedit-o şi pentru sfaturile pe care au încercat să i le dea. Iordănescu a explicat presei că, fiind la început, şi-a notat o serie de lucruri. "Sunt în perioadă de acomodare, mi-am notat, m-am mai sprijinit de colegul din stânga şi din dreapta în sensul votului, dar în curând o să iau deciziile pe care le consider", a adăugat fostul selecţioner. Iordănescu a menţionat că a fost trimis în comisiile de sănătate şi în cea de sport.

Întrebat cum a trăit intonarea imnului, fostul selecţioner a precizat că, în Senat, s-a simţit "puţin apăsat". El a adăugat că ţine la el "în permanenţă" iconiţa pentru care era cunoscut din perioada în care antrena echipa naţională.

Anghel Iordănescu a fost validat miercuri, în calitate de senator, de către plenul acestei camere, în locul social-democratului Teodor Filipescu, care a demisionat luni din motive de sănătate.

sursa NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.